Femke

Hoi! Ik ben Femke. Als ondernemer, therapeut, moeder, vriendin, coach en jurist, in willekeurige volgorde en soms allemaal tegelijk, weet ik als geen ander how busy life can get. Halverwege de 30 had ik naast een enorme stapel gezondheidsklachten, al twee burn-outs te pakken. Iets ging er niet helemaal goed… Na de geboorte van onze derde spruit besloot ik dat het anders moest. Ik gooide het roer volledig om. Van met hangen en wurgen de dag door, koken uit pakjes en zakjes en geleefd door stress, schakelde ik naar verse, pure en onbewerkte voeding, een actieve leefstijl en deed ik stress de deur uit. Gezondheidsproblemen waar ik al mijn hele leven mee worstelde, verdwenen geleidelijk. Voor het eerst in mijn leven barstte ik van de energie. Het leven werd weer leuk: ik voel me gezond, ik zorg goed voor mezelf, bewaak mijn grenzen, doe wat ik leuk vind. En ik geniet.

Omdat ik dol ben op kennis, verdiepte ik me in het waarom van deze omslag. Dat het kon en hoe het kon was duidelijk, maar hoe werkte dat nou eigenlijk precies? Man, wat was het heerlijk om zoveel nieuwe, logische dingen te leren! Ik startte met orthomoleculaire therapie en kwam uiteindelijk uit bij de PNI: de psycho-neuro-immunologie. Ik ontdekte eindelijk wat er telkens mis ging bij mij. En belangrijker nog, ik leerde wat ik eraan kon doen. Hoe je van een burn-out en talloze andere gezondheidsproblemen herstelt èn hoe ze voorkomt. En dat is precies waar ik jou bij kan helpen.

In mijn praktijk help ik je in individuele en op maat trajecten te herstellen van je gezondheidsklachten. Ik geef regelmatig workshops en lezingen over gezondheid en energie bij bedrijven. Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Laat van je horen!

voedenderwijs